01 квітня 2014

Марафон


   28 березня на базі Оникіївської ЗШ І-ІІІ ступенів пройшов третій загальнорайонний фізико-математичний марафон, започаткований у нашій школі. Участь взяли 12 команд шкіл району, які побували на 16 станціях, що їх підготували оникіївські школярі.

   Команда нашої школи «Вектор», до складу якої увійшли Осипенко Андрій (5 клас), Тістечок Аліна (6 клас), Царенко Ірина (7 клас), Заскальнюк Каріна (8 клас), Дашніков Денис (9 клас) та капітан Татар Сніжана (9 клас), гідно виступили у даних інтелектуальних змаганнях, про що свідчить результат – перше місце із відривом від найближчого конкурента (команди Великовисківської школи) у 10 балів.
   Варто відзначити, що команда «Вектор» наполегливо готувалася до змагань, навіть, під час весняних канікул учні збиралися і переглядали цілий ряд задач та завдань на кмітливість, логіку, випустили газету та підготували єдину форму одягу. Тож дякуємо учасникам конкурсу і будемо із нетерпінням чекати чергового етапу, який відбудеться на базі Маловисківської ЗШ №4 через рік.

Немає коментарів:

Дописати коментар