02 травня 2012

Проектування ІТ-контенту сучасного уроку

20 березня 2012 року відбувся очний етап обласного методичного огляду-конкурсу «Проектування ІТ-контенту сучасного уроку», який проводився на виконання наказу управління освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації від 30.06.2011 р. № 310 «Про проведення обласного методичного огляду-конкурсу «Проектування ІТ-контенту сучасного уроку». Зазначений конкурс стартував 01 жовтня 2011 року. На розгляд журі було представлено 26 робіт, які оцінювались у трьох номінаціях. До очного етапу конкурсу були допущені 9 учасників, які набрали найбільшу кількість балів. За результатами заочного і очного етапів конкурсу журі визначило переможців та лауреатів, які були нагороджені дипломами та цінними призами.
У номінації «Методична ефективність використання ІТ-контенту як засобу організації та забезпечення самостійної навчально-пізнавальної діяльності учнів на уроці» дипломом І ступеня нагороджена: Руденко Валентина Олександрівна, вчитель математики Мар'янівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Маловисківської районної ради Кіровоградської області.
Кафедра теорії і методики середньої освіти дякує всім учасникам конкурсу та відділам/управлінням освіти райдержадміністрацій/міських рад (Новоукраїнський, Петрівський, Маловисківський, Світловодський, Бобринецький, міста Кіровоград, Знам'янка, Олександрія) за небайдужість в пошуках та апробаціях сучасних форм організації ефективного та результативного навчального процесу.

Немає коментарів:

Дописати коментар